internet explorer

 

Microsoft jubila demà Internet Explorer: encara el fan servir  70 milions de persones (i el Congrés dels Diputats)

27 anys després d’entrar en servei com un component del paquet a Windows 95, Microsoft deixarà de donar suport a Internet Explorer demà 15 de juny de 2022. La companyia deixarà de donar suport a la darrera versió disponible del navegador, Internet Explorer 11, per oferir en exclusiva Microsoft Edge, el navegador actual de Microsoft.

El gerent general de Microsoft Edge Enterprise, Sean Lyndersay, ha dit que “el futur de l’Internet Explorer a Windows 10 és a Microsoft Edge”. “Amb Microsoft Edge, vam brindar un camí cap al futur de la web sense deixar de respectar el passat de la web. El canvi era necessari, però no volíem deixar enrere aplicacions i llocs fiables i que encara funcionessin”, va assenyalar llavors.

Segons Lyndersay, “Microsoft Edge no només ofereix una experiència més ràpida, segura i moderna que la cerca a Internet Explorer, sinó que també és capaç d’encarar una preocupació clau: la compatibilitat amb llocs i aplicacions més velles”.

“Microsoft Edge té el mode Internet Explorer (“mode IE”) integrat, per la qual cosa pot accedir a aquests llocs web i aplicacions antics basats a Internet Explorer directament des de Microsoft Edge”, va puntualitzar Microsoft.