Microsoft ha llençat com a novetat una nova versió del sistema operatiu Windows, Windows 11. L’actualització estarà disponible a partir del 5 d’octubre gratuïtament per als sistemes operatius Windows 10 que compleixin els requisits harware necessaris.

Com a novetat Microsoft ens ofereix un nou disseny modern completament diferent a les antigues versions Windows. Han canviat el disseny de les icones, els menús inclouen cantonades arrodonides i fins i tot aquest sistema operatiu ens donarà la possibilitat de descarregar aplicacions Android amb el programa Microsoft Store.

Quines versions hi hauràn?

Com ja sabem, a el sistema operatiu de Windows té diferents versions i Windows 11 compte amb la Pro i Home.

La versió Pro d’aquest sistema operatiu ens beneficia en que podrem bloquejar el nostre dispositiu en cas de una pèrdua gràcies al programa BitLocker. A més a més podrem protegir les nostres aplicacions amb WIP (Windows Information Protection).

Aquest model de sistema operatiu beneficiarà a les empreses ja que ajuda a reduir els costos d’administració, proporciona control de les implementacions d’actualitzacions, permet un lliurament eficaç de les actualitzacions i dóna accés a les innovacions més recents.

Què he de fer abans de instal·lar Windows 11?

Abans de descarregar aquesta nova versió et recomanem tenir alguns punt en compte.

El teu ordinador ha de tenir uns mínims requisits que pots consultar accedint al TPM de Windows, el qual es recomana activar. A part, recomanem fer una còpia de seguretat de l’escriptori per mantenir els directoris i arxius a la mateixa ubicació que al sistema operatiu Windows 10.