Des de l’estiu d’aquest any, la famosa companyia WhatsApp ha estat provant una nova opció per al seu programa, el “desfer” per a missatges esborrats, la qual ja està disponible per a tothom.
Aquesta opció consisteix en donar-te l’opció de desfer l’acció d’esborrar un missatge una vegada estigui efectuada, és a dir, podrem recuperar el missatge una vegada esborrat.

A WhatsApp existeixen dos tipus d’esborrat de missatges, per a mi i per a tothom. L’opció per a mi només elimina el missatge del nostre xat i l’opció per a tothom elimina el missatge del nostre xat i del xat de l’altra persona sempre que no hagin passat més de 60 hores des de l’enviament del missatge.
Fins ara si eliminàvem el missatge per a mi accidentalment, el missatge ens desapareixia i no podíem esborrar-lo per a tothom, ja que no hi havia cap opció per desfer l’acció i fer-ho de nou. En canvi, amb la implementació d’aquesta nova opció “desfer” sí que podem desfer l’acció, abans que passin 5 segons, i podrem restablir el missatge en el xat i el podrem tornar a esborrar el missatge de la manera que desitgem en cas que vulguem fer-ho.

Aquesta opció la podem trobar a la part inferior dreta de la pantalla durant 5 segons després d’esborrar el missatge.