CISTELLA

Cart

CORPORATE HEADQUARTERS

17 Antares Place, MairangiBay, Auckland 0632
516-582-7348416-882-3381
inbox@textron.comtechnical@textron.com
Address

Compte

Account

Carrer de Sant Miquel, 2, 08570 - Torelló
938 50 45 56  /  638 779 952

Informació Cursets

IniciInformació Cursets

CONTROL PARENTAL

Introducció a l’eina de control parental dels dispositius mòbils:
En aquest món digital, on estem inundats d’informació i d’opcions digitals, hem de ser selectius a l’hora d’escollir el que elegim incorporar a la nostra vida i la dels nostres fills. Ja que això té un impacte molt gran a la nostra vida.
Aquesta aplicació no és de control, sinó que és una eina per poder acompanyar els nostres fills que no es vegin inundats per informació buida i manipulada. Que tinguin eines per ser crítics i treure la brossa que hi ha. Que no dediquin massa temps ni donin importància a les coses que passen a l’entorn digital, que visquin en el món real i analògic, on hi ha contacte i silencis i no tot és perfecte, però sí autèntic…
Optar per la música harmoniosa i les relacions autèntiques, és una elecció conscient que permetrà una salut mental i una autonomia en llibertat, sense buidors… perquè puguin fer el camí de vida que estigui alineat amb el seu cor i no pas amb modes, màrquetings, notícies interessades, pors, violència, etc.
L’elecció conscient del nostre entorn és la clau per una vida feliç.
Preguntem-nos per què ens connectem a internet, a Instagram…, És interessant?, és útil? Ajuda al nostre desenvolupament?

Seguretat i Privacitat a les Xarxes Socials

En l’era digital actual, on la informació flueix constantment i les xarxes socials juguen un paper central en les nostres vides, la seguretat i la privacitat s’han convertit en preocupacions fonamentals. És vital que aprenguem a protegir la nostra informació personal i a navegar de manera segura per aquests entorns virtuals.

Aquest curs està dissenyat específicament per ajudar-te a comprendre i aplicar les millors pràctiques de seguretat i privacitat a les xarxes socials. T’ofereix les eines i coneixements necessaris per gestionar la teva presència en línia de manera conscient i segura.

Què aprendràs en aquest curs?

  • Configuració de la privacitat: Aprendràs a ajustar les configuracions de privacitat dels teus comptes de xarxes socials per mantenir la teva informació segura i només accessible per aquells que tu decideixis.
  • Identificació i prevenció d’amenaces: T’ensenyarem a reconèixer els diferents tipus d’amenaces en línia, com ara el phishing, el malware, i altres tàctiques de ciberdelinqüents, i com evitar-les de manera efectiva.
  • Gestió de dades personals: Descobriràs com gestionar la teva informació sensible de manera segura, minimitzant el risc de robatori d’identitat i altres vulneracions.
  • Pràctiques de navegació segura: Adquiriràs hàbits de navegació que et permetran interactuar en les xarxes socials de manera segura, protegint-te a tu i a la teva informació personal.

Beneficis del curs

Aquest curs no només et proporcionarà els coneixements tècnics necessaris, sinó que també et farà conscient de la importància d’adoptar una actitud crítica i reflexiva respecte a la teva presència digital. La teva seguretat en línia és essencial per mantenir una vida digital sana i protegida.

No deixis passar l’oportunitat d’aprendre a protegir-te en les xarxes socials i a gestionar la teva privacitat de manera efectiva. Inscriu-te al nostre curs i pren el control de la teva seguretat digital avui mateix.

SEGURETAT DIGITAL

En el nostre món cada vegada més connectat, la seguretat digital s’ha convertit en una necessitat fonamental per protegir les nostres dades personals i assegurar una navegació segura. Aquest taller està dissenyat per proporcionar les eines i coneixements necessaris per garantir la teva seguretat en línia.

La seguretat digital és essencial en un món cada cop més connectat. Aquest taller està enfocat a proporcionar-te les eines i coneixements necessaris per garantir la teva seguretat en línia. En aquest taller, aprendràs a:

  • Protegir les teves dades personals en dispositius i comptes en línia: Aprendràs a mantenir segura la teva informació sensible i a evitar que caigui en mans equivocades.
  • Reconèixer i evitar fraus i estafes en línia: T’ensenyarem a identificar les tàctiques comunes utilitzades pels ciberdelinqüents i com protegir-te de les seves estafes.
  • Utilitzar les millors pràctiques per a la navegació segura: Adquiriràs hàbits de navegació que minimitzen els riscos de seguretat, protegint-te de programes maliciosos i altres amenaces.
  • Configurar correctament els dispositius per a una seguretat òptima: Aprendràs a configurar les opcions de seguretat dels teus dispositius per protegir-te millor, assegurant que estiguin ben protegits contra amenaces externes.

Optar per una navegació segura i protegida és una elecció conscient que permetrà una millor protecció de la teva informació personal i professional. Preguntem-nos per què ens connectem a internet i com podem fer-ho de manera segura. És important adoptar pràctiques que ajudin al nostre desenvolupament i protecció en el món digital.

La clau per una vida digital segura i feliç és l’elecció conscient de les nostres pràctiques de seguretat.

T’animes a aprendre com protegir-te en aquest món digital? Inscriu-te al nostre taller de seguretat digital i comença a navegar amb confiança.

BOTIGA - TALLER
Reparació de mòbils i tauletes,
ordinadors i impressores.
Venda de tintes
Servei a domicili

ADREÇA:

C/ Sant Miquel, 2 08570 - TORELLÓ
93 850 45 56
638 77 99 52 (Whatsapp)
info@ticges.com

Newsletter:

Novetats

Invalid or empty email
You have successfully subscribed to the newsletter.
Something went wrong. Your subscription failed.

Segueix-nos: