CISTELLA

Cart

CORPORATE HEADQUARTERS

17 Antares Place, MairangiBay, Auckland 0632
516-582-7348416-882-3381
inbox@textron.comtechnical@textron.com
Address

Compte

Account
Carrer de Sant Miquel, 2, 08570 - Torelló
938 50 45 56
Segueix-nos

Reparació Ordinadors

IniciReparació Ordinadors
TALLER de REPARACIÓ

Taller reparació portàtils i ordinadors sobretaula

What we do

Our products areessential to society

Since 1972 we have been pushing the boundaries of imagination and technology, solving challenges in the oil and gas industry. That quest has taken us to greater depths, deeper waters and new frontiers.

Learn more
Reparació Ordinadors

A la botiga taller podràs reparar tot tipus de portàtils i ordinadors.

Taller propi de reparació d’ordinadors de sobretaula i portàtils de totes les marques: Hp, Mac, Lenovo, Dell, fujitsu, Acer, Asus, Msi, Sony …
MILLORA DE RENDIMENT: Fem estudi del processador, sistema de memòria i emmagatzematge i tipologia de disc dur. Amb aquesta informació fem pressupost dels canvis per a millorar el rendiment del teu equip i garantir un funcionament i l’aprofitament màxim del teu ordinador.

Canvi de disc dur
Canvi de pantalles

CANVI DE PANTALLA ORDINADORS PORTÀTILS: Canvi del vidre/tàctil i display. Pantalles originals i en alguns models de pantalles compatibles de qualitat i a un preu més ajustat.
ALTAVEU i AURICULAR: Substitució altaveus i/o reparació circuït de so.
REPARACIÓ WIFI i COBERTURA: Solucionem problemes d’antena o de la placa de cobertura.
REPARACIÓ CÀMERA: A vegades la càmera del portàtil falla per problemes de flexo o de configuració. A Ticges t’ho solucionem.
CANVI CONNECTOR DE CÀRREGA: Un problema molt habitual en els portàtils és l’averia del connector de càrrega (DC JACK)
Fem substitució de connectors i si es dona el cas de problemes del circuit que s’han produït per una sobretensió i han creuat alguna part de la placa base.
En ordinadors de sobretaula solucionem problemes de la font d’alimentació i també de la placa base que impedeixen la transmissió de la corrent elèctrica necessària.
REPARACIÓ PLACA BASE: Reparacions electròniques dels components de la placa base, (Díodes, resistències, …), eliminació de curts, substitució de xips, etc.
REPARACIÓ GRÀFICA: Si l’ordinador s’encén, però no dona senyal de vídeo, pot tenir problemes el xip gràfic. Es tracta d’una averia important on apliquem la millor solució en cada cas.
NETEJA INTERNA DE VENTILADORS: Si el seu ordinador portàtil s’escalfa molt o fa més soroll del compte, és necessari realitzar una neteja completa en el sistema de ventilació i dissipació.

Software
TPV

INSTAL·LACIÓ DE SOFTWARE: Instal·lació de sistemes operatius i actualitzacions.
També fem instal·lació de software antivirus per evitar-ne l’entrada. Però primer s’ha de fer una neteja completa que elimini els virus o programes fraudulents que poden permetre fuga de dades o mal funcionament.
PROGRAMES TPV: Som distribuïdors de ClassicGes, una gama de programes informàtics de facturació, venda i comptabilitat, ideals per a tot tipus de negocis, restaurants, tallers, etc.
INSTAL·LACIÓ DE PERIFÈRICS: Fem la instal·lació de impressores, scanners i tot tipus de perifèrics.
NETEJA DE VIRUS: Si el teu ordinador va més lent del normal, o apareix publicitat no desitjada, pot ser un virus o que tingui programes maliciosos provoquen un mal ús o mal funcionament. Aquest ordinador necessita una neteja de virus a fons i una revisió de programes d’engegada per tenir un funcionament correcte.
RECUPERACIÓ DE DADES: Substituïm el teu disc dur danyat per un de nou. Fem la instal·lació del sistema operatiu i la recuperació de dades.
Si vols millorar el rendiment podem posar un disc dur electrònic SSD que farà que el teu ordinador vagi més ràpid que quan el vas estrenar.

BOTIGA - TALLER
Reparació de mòbils i tauletes,
ordinadors i impressores.
Venda de tintes
Servei a domicili

ADREÇA:

C/ Sant Miquel, 2 08570 - TORELLÓ
93 850 45 56
638 77 99 52 (Whatsapp)
info@ticges.com

Newsletter:

Novetats

Invalid or empty email
You have successfully subscribed to the newsletter.
Something went wrong. Your subscription failed.

Segueix-nos: