Tinta Tóner

CARTUTXOS Original i compatible AL MILLOR PREU

A Ticges Torelló disposem d’una gran varietat de cartutxos de tintes i tóners originals de totes les marques ( HP, Canon, Epson, Brother, Ricoh, Samsung, Kyocera … )
TINTA TÓNER Torelló Osona ORIGINAL RECICLADA COMPATIBLE

La majoria de cartutxos i tóners els tenim disponibles amb tintes compatibles i/o reciclades que et permetran un gran estalvi de diners. Sempre treballem amb productes de qualitat i en garantim el bon funcionament i compatibilitat.

Demana’ns preu i disponibilitat per a la teva impresora al telèfon de Ticges 93 850 45 56 o bé omple el següent formulari i t’atendrem el més aviat possible.
També ens pots visitar a la botiga del C/ Sant Miquel, 2   de Torelló.

IMPRESSORES EN STOCK

EPSON WORKFORCE PRO WF-C5710DWF

Impressora multifunció 4 en 1. Ideal per grups de treball petits i per l’entorn professional.

Imprimeix amb doble cara, conectivitat amb Wifi, Ethernet, USB, Fax, aquesta impressora ens aporta una resolució màxima d’impressió de 4800 x 1200 DPI i una resolució òptica d’escàner de 1200 x 2400 DPI. Disposem de la tinta original i compatible T9440.

EPSON WORKFORCE PRO WF-C5710DWF

PREU: 259€ *

CANON PIXMA TS5150

Impressora multifunció. Ideal per la llar, senzilles funcions inalàmbriques d’impressió en color, còpia i escaneig des de dispositius mòbils.

Impressora amb diverses funcions, Wifi, impresió, còpia, escaneig i núvol. Disposa d’una pantalla LCD de 6,2cm i doble alimentador de paper amb impressió de doble cara. Té una resolució d’impressió de 4800 x 1200 ppp i una resolució d’escaneig de 1200 x 2400 ppp. Tinta XL.

CANON PIXMA TS5150

PREU: 82,65€ *

CANON PIXMA TS3351

Impressora amb alta resolució d’impressió. Connectivitat sense fils mitjançant xarxes de WiFi.

Ofereix diverses funcions, Wifi, impressió, còpia, escaneig i núvol. Disposa d’una pantalla LCD de 1’5″, una resolució d’impressió de 4800 x 1200ppp i una resolució d’escaneig de 600 x 1200ppp, té l’opció d’impressió de doble cara i una tecnologia d’impressió de 2 cartutxos FINE (negre i color).

PIXMA TS3351 de Canon

PREU: 72,65€*

ALTRES MODELS AMB POSSIBLE DISPONIBILITAT

Disposem d’una amplia varietat d’impressores, amb característiques per a tot tipus de feines i usuaris, tant particulars com per a empreses. A la botiga us ajudarem a escollir el model que s’adapti millor a les vostres necessitats.

Deskjet 3639:

Qualitat professional a preu familiar. Connectivitat wifi. Les seves funcionalitats la fan una bona impressora per a qualsevol tipus d’activitats. (Impressora color, escàner, fotocòpies i wifi)

Impressora Deskjet HP 3639 Torello

PREU: 58.00€+ Cànon Digital

Deskjet 2130:

Impressora multifunció amb escàner i funció de fotocòpies tan color com blanc i negra, molt útil, ideal per a ús domèstic degut al seu baix preu.

Impresora HP 2130 Torello

PREU: 48,00€ + Cànon Digital


Epson WF 2510:

Impressora molt competitiva per a usuaris que facin impressions freqüents. Disposa  de compartiments de tinta de colors separats per no malgastar tinta. Les seves característiques s’adapten perfectament a qualsevol tipus d’impressió (Escàner, fotocòpies, Wifi i FAX)

Impressora Epson WF 2510 Torello

PREU.: 61.15€ + Cànon Digital


Lexmark CS310dn:

Impressora làser de color amb un preu molt assequible ideal per empreses o tallers.
Impressió, fotocopies i escaneig a doble cara. Inclou fax. Consumibles de llarga durada.

Impressora Lexmark Torello

PREU: 119,00€ + Cànon Digital

Disposem de molts models d’impressores, des de les impressores domèstiques fins a models per a grans departaments o despatxos. Assessorem sobre quina és la més adequada a cada cas.
Tenim servei de reparació i manteniment de impressores i fotocopiadores, si la teva impressora no va bé, ens la portes i et fem pressupost de reparació.

TINTA TÓNER Torelló Osona ORIGINAL RECICLADA COMPATIBLE. CARTUTXOS AL MILLOR PREU

* + Cànon digital (6,35€) Tots els preus porten el 21% d’IVA inclòs.