Tinta Tóner

CARTUTXOS Original i compatible AL MILLOR PREU

A Ticges Torelló disposem d’una gran varietat de cartutxos de tintes i tóners originals de totes les marques ( HP, Canon, Epson, Brother, Ricoh, Samsung, … )
TINTA TÓNER Torelló Osona ORIGINAL RECICLADA COMPATIBLE

La majoria de cartutxos i tóners els tenim disponibles amb tintes compatibles i/o reciclades que et permetran un gran estalvi de diners. Sempre treballem amb productes de qualitat i en garantim el bon funcionament i compatibilitat.

Demana’ns preu i disponibilitat per a la teva impresora al telèfon de Ticges 93 850 45 56 o bé omple el següent formulari i t’atendrem el més aviat possible.
També ens pots visitar a la botiga del C/ Sant Miquel, 2   de Torelló.

OFERTA IMPRESORES EN STOCK

Disposem d’una amplia varietat d’impressores, amb característiques per a tot tipus de feines i usuaris, tant particulars com per a empreses. A la botiga us ajudarem a escollir el model que s’adapti millor a les vostres necessitats.

Deskjet 3639:
Qualitat professional a preu familiar. Connectivitat wifi. Les seves funcionalitats la fan una bona impressora per a qualsevol tipus d’activitats. (Impressora color, escàner, fotocòpies i wifi)
Preu: 58.00€ + Cànon Digital

Impressora Deskjet HP 3639 Torello

Deskjet 2130:
Impressora multifunció amb escàner i funció de fotocòpies tan color com blanc i negra, molt útil, ideal per a ús domèstic degut al seu baix preu.
Preu: 48,00€ + Cànon Digital

Impresora HP 2130 Torello
Epson WF 2510:

Impressora molt competitiva per a usuaris que facin impressions freqüents. Disposa  de compartiments de tinta de colors separats per no malgastar tinta. Les seves característiques s’adapten perfectament a qualsevol tipus d’impressió (Escàner, fotocòpies, Wifi i FAX)
Preu: 61.15€ + Cànon Digital

Impressora Epson WF 2510 Torello
Lexmark CS310dn:

Impressora làser de color amb un preu molt assequible ideal per empreses o tallers.
Impressió, fotocopies i escaneig a doble cara. Inclou fax. Consumibles de llarga durada.
Preu: 119,00€ + Cànon Digital

Impressora Lexmark Torello

 

 

Disposem de molts models d’impressores, des de les impressores domèstiques fins a models per a grans departaments o despatxos. Assessorem sobre quina és la més adequada a cada cas.
Tenim servei de reparació i manteniment de impressores i fotocopiadores, si la teva impressora no va bé, ens la portes i et fem pressupost de reparació, et sorprendrà la quantitat d’impressores que podem arreglar i els preus amb que treballem.

TINTA TÓNER Torelló Osona ORIGINAL RECICLADA COMPATIBLE. CARTUTXOS AL MILLOR PREU