Reparació mòbils

Reparació mòbil Torelló  venda mòbil smartphone telèfon telefonia tablet taller torelló

Tens el teu telèfon o tablet trencat? a la botiga taller Ticges ens posem a la teva disposició amb un servei de qualitat professional i eficaç en reparació de tablet, smartphone i dispositiu mòbil.

Reparem tot tipus d’averia en mòbils, tant  de software com de hardware: pantalla de mòbil, batería, connector, carcassa, altaveu…

Reparació pantalla: Reparem la pantalla del teu telèfon mòbil sigui quina sigui la seva marca o model (Iphone, Samsung, Lg, Sony Ericsson, Huawei, HTC, Wiko, Nokia, etc.).
El procés consisteix en substituir la teva pantalla ja sigui LCD (display) o pantalla tàctil (cristall), per oferir-te sempre la millor qualitat tant en servei com en peces.
La pantalla quedarà com nova i no notaràs cap diferencia desprès de la reparació.

Reparació botoneria, bateria, càmera o auricular:
Reparem qualsevol averia de botoneria o peces defectuoses.
Botó d’engegada (on/off), botó home, botó menú, botons de volum, bateria, connector de carrega, càmera de darrera o frontal.

Software:
Fem tot tipus de reparacions de software, com injecció de sistema operatiu, reseteig de terminals.
Recuperació de dades de la memòria del telèfon, de la targeta SIM o de la targeta SD-card.
Transferim les dades del telèfon vell al nou.
Deixem el teu telèfon com nou després de qualsevol funcionament defectuós.

Tots els serveis és fan amb recanvis de primeres marques com són Iphone, Samsung, Lg, Sony Ericsson, Meizu, Xiaomi, Huawei, HTC, Wiko, Nokia,  etc.

Ara que ja coneixes la nostra botiga-taller de confiança, on et donarem un tracte proper i amigable, et recomanem que reparis amb nosaltres el teu mòbil, smartphone o tablet, a un preu molt econòmic.

reparació mòbil torello ticges informatica

A la botiga Ticges trobaràs una amplia varietat d’ofertes relacionades amb el món dels smartphone i dels dispositius mòbils, amb característiques molt diferents, especials  i funcionals.

OFERTES ACTUALS:
Samsung A10 2019   32 GB  memòria interna, càmara de 13 mp 149’00 €,
(regal memòria Micro SD de 32 GB)
Tablet Samsung TAB A 10,1″  32 GB memòria interna  188,00 €.